Maminky, nikdy neodcházejte


Snad nikdo z nás si nepřeje, aby jeho maminka někdy odešla. Něco takového pro některé nemusí být zrovna snadné.

Hlavně malé děti jsou na svou maminku více než vázané.

Pokud byste se například rozhodli vaše dítě nechat vyfotografovat, pak pamatujte na to, že byste neměli odcházet a to za žádných okolností. Zůstaňte po celou dobu v místnosti s vašim dítětem.

Maminky, nikdy neodcházejte Katerinasvobodova. Proč? Protože pokud vás vaše dítě neuvidí, s velkou pravděpodobností bude velmi hlasitě plakat a neutiší se do doby, dokud se nevrátíte. Z něčeho takového by navíc nemusely vzejít zrovna krásné snímky.

matka a kluk

Může se klidně stát, že během focení bude vaše dítě spinkat, takže by s odchodem nemusel být problém, ale je lepší, pokud zůstanete. Může se klidně stát, že se vaše dítě probudí a pokud vás neuvidí, začne plakat.

Pokud by vám bylo daným fotografem řečeno, že máte odejít, pak neodcházejte a to za žádných okolností. Stůjte si za svým. Stůjte si za tím, že chcete být vašemu dítěti na blízku.

Jestli je něco, co je více než dobré, pak zvážit, kterého fotografa navštívíte.

Jistě i vy víte, že fotografů existuje mnoho. Člověk má tedy z čeho vybírat.

Určitě není na škodu poptat se někoho z vašich známých, jestli neví o někom, kdo by byl schopen udělat krásné snímky a nevadilo by mu, kdybyste během focení stáli například vedle něj. Možná, že vám někdo z vašich známých dá dobrý tip.

matka a dcera

Pokud od nikoho nějaký ten tip nedostanete, pak se zkuste po nějakém tom fotografovi poohlédnout sami. Jakmile si vyberete někoho, kdo by podle vás byl vhodný, zkuste mu napsat a zeptat se, zda by mu nevadilo, kdybyste během focení byli ve stejné místnosti.

Určitě není na škodu si některé informace zjistit předem, abyste poté nebyli nemile překvapeni.

Mnohdy hádat se s někým není pro některé nic příjemného. Není se také čemu divit.

Zjistěte si vše v pravý čas, abyste se poté nemuseli potýkat s něčím, z čeho rozhodně nebudete mít radost.