Pohodlná postel je základem každé ložnice

Máte potíže s nekvalitním spánkem, kdy se budíte celý zlámaní? Řešením může být jednoduše koupě nové, avšak kvalitnější a více ergonomické postele. Investovat do kvalitního spánku se opravdu vyplatí, jste potom mnohem spokojenější, plní energie a zkrátka mnohem šťastnější a vyrovnanější. Určitě tedy nešetřete na kvalitním vybavení vaší ložnice, nejenom, že se výborně vyspíte, ale také se to projeví v jiných oblastech vašeho života. Na co tedy čekáte? Seznamte se s možnými variantami a pořiďte si do svého domu takovou, která pro vás bude tou nejlepší volbou.

apartmán

Masiv je sázkou na jistotu

Pokud nechcete nábytek z laciné dřevotřísky či levného dřeva, určitě se vám vyplatí zainvestovat právě do masivu. Postel z masivu 180×200 se perfektně hodí do každé manželské ložnice, a to nejenom díky svým ideálním rozměrům, ale hlavně kvůli vlastnostem a luxusnímu vzhledu. Co přesně můžete od masivu očekávat? Jaké jsou jeho výhody, a proč se vyplatí si za něj připlatit?

postýlka

  • Dlouhá životnost – životnost masivu nelze k dřevotřískám či laminu vůbec přirovnávat. Jedná se o mnohem odolnější a kvalitnější materiál, který vám bez nadsázky vydrží do konce života, tedy v případě správné údržby.
  • Dlouhodobě výhodnější – další bod opět souvisí s kvalitou – prvotní náklady jsou sice větší, nicméně když si je rozpočítáme do let, kdy budeme postel používat, tak získáme opravdu příznivou částku.
  • Vůně dřeva – také milujete vůni čerstvého dřeva? Tak právě s touto vůní budete každý večer usínat a každé ráno se probouzet. Dřevotříska a lamina jsou pouhé umělé náhrady dřeva, tudíž od nich nic takového očekávat ani nemůžete.
  • Nadčasovost – nábytek z masivu byl trendy před dvaceti lety, dnes, a s jistotou můžeme říci, že trendy bude i za dalších let. Je to zkrátka varianta, která nikdy nevyjde z módy a se kterou tedy nemůžete šlápnout vedle.