Plavky na vaši postavu a dle vašeho vkusu

Sezóna plavek a letního oblečení je v plném proudu a díky teplému a slunečnímu počasí, se už všichni nadšenci léta horlivě ohlíží po plavkách na jejich postavu. Vybrat si můžete opět z několika módních hitů, které letos „pofrčí“ nebo zvolit klasiku, kterou nepohrdne žádná žena třeba jen na zahradu. A jestli se letos už rozhlížíte, a tak nějak vás vše nudí, protože je to okoukané, nechte si ušít plavky na míru nebo si poraďte sama.
zadek od písku

Umíte šít? A umíte šít plavky?

Vlastníte šicí stroj? A máte k němu i předpoklady? Tak zkuste pro změnu ušít něco, co bude sice malé a nebude vyžadovat tolik látky, ale zato vám dá spoustu práce, na které si budete muset dát záležet. Pořídit si látku na plavky můžete převážně na internetových stránkách, musíte si pořídit kvalitní nitě, které musí být odolné a především pevné a šití vašich vlastních plavek  – může začít.

Nechte si je udělat na míru a dle vaší představy!

Jestli se vaše představa o nejúžasnějších a nejvíce pohodlných plavkách liší od ty produktivní, neváhejte si nechat ušít vlastní model. Zkušené švadleny vám plavky ušijí přesně dle vašich proporcí, klidně i více druhů a hlavně takové, jaké byste chtěly. Jestli tedy chcete opravdu vybočovat od běžných plavek, neváhejte se odhodlat i k tomuto kroku.
Plavky se sice považují za oděv, který je nejmenší ze všech druhů oblečení, ale jejich důležitosti to nijak neubírá. I v plavkách se musíte cítit dobře a zakrýt vaše nedokonalosti chytře a stylově. To se vám může podařit i v případě, že si vymyslíte střih, který nepadne jen vám, ale třeba i jiným ženám, které ve světě plavek tápou stejně jako vy.
klobouk na obličeji
Inspirovat se můžete už u hotových, ale vylepšit si je k obrazu svému:
–       vázáníplavek může být minulostí, pokud si je ušijete na vaši postavu
–       jednodílné plavkymůžou více odhalit než schovat, ale na těch správných místech
–        dvoudílné střihyplavek můžete vyšperkovat tak, aby byli co nejvíce pohodné a módní