Konec nudných outfitů

·         Poklady ze šperkovnice

Téměř každá žena si libuje ve špercích. Ať už preferuje velké množství nejrůznější bižuterie, od prstýnků, přes náramky až po výrazné náhrdelníky, nebo dává přednost několika málo kvalitním kouskům, tato ozdoba zaručuje oživení jakéhokoli oblečení. Kvalitní a elegantní šperky nabízí Swarovski, pokud tedy přemýšlíte o investici, zde si určitě vyberete.
velký náhrdelník.jpg

·         Šátky jen na podzim?

Jak lépe oživit černou klasiku než barevným šátkem? Tento doplněk by rozhodně neměl ležet celý rok s výjimkou podzimu doma v šatníku, naopak je vhodný pro každé roční období. Vyzkoušejte nejrůznější vzory a barvy, na jaře květiny, v létě geometrické tvary, nemluvě o nesčetných způsobech, jak lze šátek uvázat a jak jej můžete nosit.

·         Batůžky, kabelky, tašky

Nějaké „příruční zavazadlo“ na peněženku, klíče a telefon potřebuje každý, v případě žen pak kabelka obsahuje nejrůznější poklady, jako je make-up, diář nebo manikúra. Krom toho, že se jedná o praktickou nezbytnost, je to také příležitost, jak dát obyčejnému outfitu šmrnc, vybírejte proto dobře.

·         Kouzlo líčení

K módě make-up bezesporu patří, může krásně celý model podtrhnout, nebo naopak úplně zkazit. Pokud preferujete jednodušší jednobarevné kombinace, vsaďte na výraznější líčení. Uvidíte, že i odvážnější odstín rtěnky udělá hodně.

·         Boty všech barev

Jen máloco udělá takový dojem jako sytě červené lodičky zkombinované s prostými černými šaty. To ukazuje, jak moc jsou boty důležité. Pokud žena ráda nosí džíny a bílé tričko, barevné boty na vysokém podpatku rázem dodají jejímu stylu nový rozměr.
červený klobouk.jpg

·         Účesy

Drdol, rybí cop, culík, francouzské copy… Možností je nepřeberné množství a nezapomínejme ne vlasové doplňky, jako jsou čelenky, mašle, ozdobné gumičky a sponky. Ty nejkrásnější účesy nejčastěji nejsou ani tak složité a nezaberou příliš času, nicméně mohou vašemu outfitu dodat to pravé kouzlo.